Tillsammans gör vi skillnad!

Just nu • Plats 9 • 14775:-

Jag blir så stolt!
Tänk att vi mammor i våran lilla grupp har lyckats få med så många och samlat in så mycket på en dag! 
Om alla mina vänner (Även dom som inte har möjlighet att skänka en slant) kunde dela detta så skulle vi bli så glada & tacksamma! 
Man kan inte göra allt ensam, men tillsammans kan vi hjälpa andra.

‪#‎instagrammammorMH14‬ ‪#‎mh14‬

 

 
 
Jag är en del av en mammagrupp på facebook som heter "Instagram mammor" som funnits i 1 år, vi är cirka 150 stycken medlemmar utspridda över hela Sverige. Från Älvsbyn till Trelleborg i söder. Från Stockholm till Varberg i Väst. Tillsammans skapade vi ett initiativ till Musikhjälpen och efter 24 timmar ligger det på plats 9 med 13 900 kronor insamlat. Gruppen skapades i syfte att vara ett stöd för varandra och ha en föräldragrupp genom sociala nätverk. 

Vi är så himla stolta över hur stort detta har blivit! Vi är ett bevis på att något så litet kan bli något stort bara folk engagerar sig och får vara med. Vi är så glada över hur många som bidragit och gjort insamlingen större än vad vi själva kunnat bidra till. Precis som att musikhjälpen är så stort tack vare alla som är med och bidrar på olika sätt. En kan inte göra allt men alla kan göra något! 

Än så länge har vi varit med i Sydöstran och imorgon 12.45 ska vi prata live via skype till buren! Vill ni hjälpa oss sprida vårt budskap? Vi ställer gärna upp på en artikel eller liknande.