Solen skiner och morsan är uppe med tuppen.

Gooood morgon på er! 
Njuter ni av sommarvärmen precis som vi gör här hemma? Jag skojar faktiskt lite, vi njuter självklart men det gnälls också väldigt mycket på denna värme. Haha exakt så som man alltid gör. När det är kallt vill man ha varmt och tvärtom. Varför är det alltid så?! För barnen är det mest jobbigt, och man får påminna dem minst 25 gg om dagen att dricka ordentligt. Lowe är den som mest envisas om att varken äta eller dricka dem dagarna det varit som värst :( 
Men jag förstår ju honom för jag är likadan. Men tyvärr måste man. Nog om det

Mamma veckan är i full gång och det är helt underbart att ha barnen såhär mycket! Har verkligen saknat det kaos liv man lever. Alice har flyttat hit och testar på hur det är att bo mer hos mammi. Vilket känns jättebra, det är självklart tufft vissa dagar men har man viljan så går allt! Stella har äntligen kommit hem från Turkiet och också varit här mer än vanligt och även lowe så klart. 

Och sommaren är på ingång och allt är sådär larvigt  bra som man aldrig trodde man skulle uppleva igen efter vintern som var KAOS! Men nu börjar allt Klarna även för denna mamma. Kanske är det min tur nu? 
Jag tror nog det iallafall, det känns som så och jag hoppas att det håller i sig! 

Hoppas ni har en fin solig dag! 


1
Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Härligt det låter :)