Finaste barnen ♥

Mina finaste! 

Vecka 25 ♥

Den stora anledningen till att jag skrev om mitt mående är för att det har flyttat in en bebis i min mage ♥
Så bebis nummer 4 kommer i slutet på april / början på maj. Det var abslut inget planerat utan kom som en ganska stor chock men så välkommen även om jag läänge sagt att 3 barn räcker gott och väl ;) 
 
Vi vet att den är frisk och mår bra, växer som den ska men inte vad det är. 
Den kanske visar upp sig igen på UL den 25:e som vi ska på, men jag har mina aningar om vad det är iaf så vi får se om jag har rätt :) 
 
 
Bild från google!
 

Ditt barn i vecka 25 i graviditeten 

Alla bitar på plats. Barnets hud är fortfarande tunn, skrynklig och blek, men det blir rundare för varje dag tack vare att det lägger på sig fett och får mer muskler. Små kapillärer börjar utvecklas under huden på barnet, vilket ger det en rosaaktig färg. De flesta organen är nu färdigutvecklade och barnet kan överleva utanför magen med neonatal hjälp. Bebisen är drygt 33 centimeter och och väger cirka 680 gram

Din graviditet i vecka 25

En fotboll i magen. Livmodern är nu ungefär lika stor som en fotboll, så det är naturligt att det känns som att det är trångt för dina organ. Livmodern är cirka 25 centimeter i diameter från blygdbenet halvvägs mellan naveln och bröstbenet. 

bebis - gravid - vardag

Är det dags att ta upp bloggen igen?

Många väldigt många gånger den senaste tiden har jag funderat på att börja blogga igen. 
 
Jag kan ärligt säga att jag saknar det enormt mycket, och så var det längesen jag kände, att jag ville göra något som jag gjorde förr så mycket. Sakta men säkert så har jag tänkt varje kväll att "imorgon då hoppar vi på bloggen igen" men inte förens idag sitter jag här och skriver. Men vad jag har hört så är bättre sent än aldrig. 
 
Det enda som stör mig är tangentbordet, det låter extremt mycket mot vad mina andra tangentbord brukar göra men det kan också bero på att ett tag så gick jag över till en "spel nörd" och skulle så klart köpa ett tangentbord som var hetast för just gaming ;) Även dem dagarna är förbi och jag har återigen tappat ännu ett intresse. 
Mycket beror nog på att jag blev säng liggandes i flera månader och orkade inte göra annat än att sova, och kräkas då förstås, det hör visst till den delen av livet. Mer om det i ett annat inlägg tänkte jag, just nu skulle jag börja och se hur allt detta kändes igen. 
 
Och det känns ganska bra, med musiken i öronen och orden flödar som aldrig förr, som det brukde göra då man bloggade. En del av mig, en stor del hoppas så klart det sitter i ett par år nu igen för det var en hobby som jag verkligen älskade och hoppas har kommit tillbaka för att stanna nu, för jag vet även att kommer jag igång med bloggandet så kommer jag igång med fotograferingen igen som jag också tappat bort helt på vägen. 
 
Jag skulle kunna skriva och skriva och skriva men man måste avsluta också så ni orkar läsa :) 
Och jag ska göra mig redo för att hämta Alice och Lowe på skolan och lilla Stella på dagis! 
 
Så vi får väl se, vi kanske hörs redan ikväll igen :) 
blogg - vardag
1