Upp och hoppa sade Buddha!

Lilla bäbisen!
 
Idag konstigt nog var det varken Alice, Lowe eller Stella som väckte mig, utan lilla busiga Buddha. 
Han som alltid brukar sova längst kände för ett morgon race idag, så här sitter vi. 
Jag dricker kaffe och laddar hem lite program till datorn, Stella, Alice, Lowe och Rikard sover. 
Det är faktiskt ganska skönt att gå upp en stund innan barnen vaknar, för mig tar det lite tid att vakna till. 
Men barnen verkar få energi så fort dem slår upp sina små ögon ;) Säkert många föräldrar som känner igen. 
 
Idag blir en ganska lugn dag, Rikard är hemma för han är riktigt sjuk, han hostar och kan knappt prata för han är så hes. Så jag antar att han fått en släng av allt vi andra har haft. Och när han blir så sjuk så blir han ordentligt sjuk, händer inte ofta. Men när det väl händer så slår det till. Och ni vet ju hur karlar är när dem är sjuka? 
Nästan gnälligare än ett övertrött litet barn! ;) 
 
Jag är faktiskt ganska nervös idag, kanske det är därfär jag sovit dåligt och vaknade väldigt lätt. 
Har tid till VC vid 13:00 då dem vill utreda mina hudförändringar lite nogrannare. Samt kolla upp mina, njurar, mina blodvärden, och alla dess konstiga blåmärken jag fått på sista tiden igen. Det är blåmärken överallt, och jag märker inte ens att jag får dem. Jag borde göra det, med tanke på hur stora och extrema dem är. Och vissa gör mig orolig, när dem ser ut på ett visst sätt. Också hudförändringarna, dem får mig extra orolig, speciellt när läkaren vill göra extra utredningar. Trodde jag skulle få ha en liten lugn tid framöver mig efter allt som hänt. 
Men jag håller på det positiva, inget gräva ner sig. Det kommer bli bra, och det kommer gå bra! 
 
Puss på er & ha en bra dag!
 
 

IBland får man en rejäl chock!

I Lördags när jag kom hem, så stod det ett STORT rosa paket på bordet i köket. Och det var nämligen presenten som Rikard tjatat om i en vecka. Han har varit skapligt hemlig. och jag har varit mer än nyfiken!
Men han har vägrat att ens ge mig en liten ledtråd, så gissa om någon blev överlycklig i lördags när presenten äntligen hade kommit ;) 
 
När jag väl öppnade paketet så började jag tjuta, av glädje. Herregud mannen hade köpt mig en Imac! 
Jag var tvungen att fråga om det verkligen var det I, eller om han bara drev med mig. 
Men inte, där stod en present som jag aldrig i hela mitt liv ens kunde ana att han skulle ha köpt. 
Kände mig nästan sådär liten igen, då man äntligen fick den där barbie dockan man tjatat om från januari till december då det äntligen blev julafton. 
 
Jag har fortfarande lite svårt att förstå att jag har en imac, det var verkligen något jag aldrig skulle kunnat tänka mig, inte ens i min vildaste fantasi! Men här sitter jag framför min STORA Imac och bloggar, skärmen är ganska stor och jag känner mig ännu mindre än vad jag gjorde innan ;)
Är så himla tacksam och glad, min man är då den bästa i hela världen. Allt som han gett mig är så otroligt mycket mera än vad jag kunnat föreställa mig ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1

Ny mössa och nya vantar!

Självklart var jag tvungen att matcha hela Stellas vinteroutfit! Så ser ni en färgglad tös som ser ut som en liten smällkaramell i snön i vinter så är det bara lilla Stella ;) 
Vinteroutfit by Molo ❤️

Molo - barnkläder
1