We gonna let it #burn

#burncancer 
 Visste ni att mer än var tredje människa som lever idag kommer att få en cancer diagnos? 
 
Otroligt skrämmande och så hemskt.
Det är ganska svårt att förstå när man väl sätter sig ner och tänker på det.
Att det faktiskt är många som får diagnosen cancer.
Och jag kan erkänna att det gör lite ondare i hjärtat när barn eller yngre råkar ut för detta, även om många tårar fallit ner på min kind för dem äldre med. 
 
 
Att få vara en del av denna kampanj från #jollyroom och samarbeta med #burncancer med förmån för #ungcancer arbete är en ära för mig.
Jag skulle aldrig tacka nej till en sån viktig sak att sprida vidare, kampen mot #ungcancer ligger mig varmt om hjärtat, likaså som cancer och barn cancer. 
Den första oktober påbörjas kampanjen #burncancer, och hos jollyroom som är återförsäljare av ljusen kan man köpa dem och vara med i kampen! 
 
Och tio procent av priset per sålt ljus går till ung cancers otroligt starka arbete för att hjälpa cancerdrabbade både under och efter sjukdom.
 
 
Detta inlägg skrivs för Burn Cancer som säljs till förmån för Ung Cancer
 
 
 
 
1

S T E L L A !

Min fina Stella

Vad erbjuder denna torsdag på?

Idag var det en seg dag att gå upp ur sängen, sovit dåligt och ville helst ligga kvar och sova många timmar till. 
Men idag är det möte med försäkringskassan först ut, sedan ett till möte på eftermiddagen så hade inte mycket till val än att gå upp ;)
 
Älskar egentligen att gå upp tidigt och ha hela dagen framför sig, även om man inte gör så mycket om dagarna ÄNNU, måste jag säga. För snart ska jag ut i arbets livet, eller plugga? Jag vet inte riktigt ännu, jag vet bara att NU är det dags, nu ska jag göra något för jag är så fruktansvärt trött på att gå hemma och bara glo!
Jag hoppas att jag antingen kan få en yrkes utbildning som jag verkligen hoppas på, eller ett bra jobb som man trivs på. Tycker att man ska försöka ha ett jobb som man gillar, vill göra och trivs med. 
 
Egentligen skulle jag faktiskt ta många jobb jag aldrig kunnat tänka mig förut, men det ser jag som något positivt eftersom jag varit så bortskämd när det kommer till jobb förut.  
När man blir så trött på att bara vara hemma så känner man sig tacksam för minsta lilla jobb, och jag hoppas att jag får börja ett vikariat snart även om det inte är ett heltids jobb så är det alltid något.
 
Sen har jag ju självklart mina hobbys kvar, fotograferingen mest som sakta börjar komma tillbaka igen. Jag behövde verkligen en stor paus med den ett tag när allt bara blev fel, och jag började känna mig så otroligt utnyttjad för att jag är för snäll, och jag blev så otroligt utnyttjad. Det såg jag inte då, men nu ser jag det. 
Och så ska jag aldrig låta det bli igen, det är inte lätt att köra med mig längre och det är så skönt! 
Mer om det i kommande inlägg :) 
 
Blev ett långt morgon inlägg här, men ibland är det så :) ♥
Ha en fin morgon!